Världsklass affärssystems– och fakturahanteringstjänster

Top of the line ERP and AP solution services

ERBJUDANDE

All erfarenhet och kunskap på ett och samma ställe

Att ha en kontaktyta till många kompetenser gör det enklare och smidigare för er som kund. Vi tar helhetsansvar och säkerställer att ni inte blir rundskickade till olika ställen för att hitta svar. Vi ser till att ni får svaren ni behöver genom att tillhandahålla den/de resurser som krävs. Hos oss på Optema får ni tillgång till konsulter med lång erfarenhet av iScala och Rillion Prime/PaletteArena samt ISQD, snabb återkoppling i supportärenden, kontinuerliga webinar/nyhetsbrev på nyheter & förbättringar i iScala och Rillion samt återkommande förvaltningsmöten för att proaktivt optimera befintliga system och framtidssäkra applikationer

iScala

Epicor iScala är en omfattande end-to-end-svit av beprövade affärslösningar för små och medelstora företag, verksamma lokalt och globalt.

Tack vare dess enkla replikering är det också ett värdefullt alternativ för de största globala företagen som kräver en helt integrerad multi-site ERP-lösning.

På Optema har vi +20 års erfarenhet av att implementera iScala samt att stötta företag som redan använder systemet. Vi kan ge support i flera aspekter när det kommer till iScala. Vi kan hjälpa till med användarsupport, implementering av nya funktioner eller moduler. Hantera projektet när det gäller att uppgradera systemet till den senaste versionen tillsammans med de integrationer som ändringen påverkar. Installation av nödvändig hotfix, support i strategiska frågor, regelbundna hälsokontroller av systemet och mycket mer.

Rillion

Lösning för elektronisk fakturahantering och ”Purchase-To-Pay

Automatisering av inköp till betalning gynnar alla i organisationen. Ekonomiadministratörer eliminerar manuell datainmatning, eftersom insamling av fakturadata extraherar alla relevanta fält från både pappersfakturor och e-postfakturor. Godkännande arbetsflöde skickar leverantörsfakturor till rätt godkännare, enligt dina affärsregler. Chefer och arbetsledare kan godkänna fakturor 24/7 på stationära datorer, surfplattor eller smartphones, inklusive godkännanden med ett klick i e-post. AP-avdelningen sparar resurser med automatisk PO-matchning som matchar PO, faktura och varumottagning inom några minuter efter att fakturan mottagits.

 

Readsoft / Kofax

Kofax AP Essential (tidigare ReadSoft Online) är ett system i världsklass för datafångst och validering av fakturor.

Leverantörsfakturor kommer vanligtvis i pappers-, PDF- eller otaliga elektroniska format som levereras via posttjänster, e-post, EDI eller internetportaler.

AP Essentials gör det möjligt för AP-team att snabbt fånga, kodifiera och dirigera fakturor sömlöst, säkert och konsekvent.

AP Essentials använder optisk teckenigenkänning (OCR) teknologi med imponerande noggrannhet. Den extraherade informationen valideras, klassificeras och dirigeras för godkännande, vilket gör det möjligt för organisationer att automatisera arbetsflödet för fakturahantering. AP Essentials integreras med befintliga ekonomisystem för att tillhandahålla en sömlös end-to-end-process, vilket minskar manuell datainmatning och ökar effektiviteten.

IT Group

IT Group grundades 2001 och har sedan starten utvecklat program kring Budgetering, Prognostisering, Uppföljning, Rapportering och Analys. Produkter som iSQD, Budget Tracker och mer erbjuds från IT-Groups. Produkter med fokus på användarvänlighet utan att tumma mängden av tillgänglig information för att kunna ta rätt beslut.

Integrations

Systemintegration handlar om hur olika program och system kan samverka på ett sätt som vidareutvecklar verksamheten. Bra integrationssystem ger dig också möjligheter att kombinera resultaten från systemets olika delar till ny kunskap. På Optema har vi många års erfarenhet av att skapa hållbara integrationer med olika system tillsammans med iScala och Rillion.

E-Invoices / Documents

Med elektronisk faktura- och orderhantering sparar du tid, minskar kostnader och ökar säkerheten. Vi kan tillhandahålla de bästa lösningarna på marknaden både vad gäller hantering av leverantörsfakturor och kundfakturahantering. Det inkommande e-fakturaflödet till ditt företag hanteras enkelt av lösningar från Optema. Det spelar ingen roll om leverantören skickar fakturor i ett speciellt format, alla typer av e-fakturor på marknaden kan hanteras. Enkelt och snabbt. Alla kan inte hantera e-fakturor ännu. Därför tillhandahåller vi även lösningar för att skanna och tolka pappersfakturor som du får. Allt fler av dina kunder vill få sina fakturor elektroniskt. Se till att du kan uppfylla deras krav. Att kunna minska mängden papper och fokusera på pdf och e-fakturor påverkar kostnad, kvalitet och inte minst jordens miljö på ett mycket positivt sätt.

Interested?

Lämna dina kontaktuppgifter så planerar vi in ett första möte